De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gouden OnePlus 3 vanaf 1 augustus in Europa beschikbaar

Thomas Haenen
26 juli 2016, 11:59
1 min leestijd
Gouden OnePlus 3 vanaf 1 augustus in Europa beschikbaar

De OnePlus 3 is vanaf volgende week ook in het goud verkrijgbaar. De Chinese fabrikant lanceert dan een nieuwe ‘Soft Gold’-variant van zijn toestel. Daarnaast is een voorlopige versie van Cyanogenmod 13 voor de OnePlus 3 online verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Soft Gold OnePlus 3

De gouden OnePlus 3 zal vanaf 1 augustus via de website van de fabrikant aangeboden worden. Met een adviesprijs van 399 euro is deze variant even duur als het huidige, zwarte model. De Chinese fabrikant kondigde het toestel eerder deze zomer al aan in beide kleuren, maar brengt de Soft Gold OnePlus 3 om onbekende redenen pas nu uit.

Cyanogenmod 13 voor OnePlus 3

Bezitters van het toestel kunnen daarnaast sinds vannacht aan de slag met een voorlopige versie van Cyanogenmod 13. Een nightly van de nieuwe software is beschikbaar via de site van de ontwikkelaars. Deze Nightly-versies zijn nog volop in ontwikkeling en kunnen dus instabiel zijn. Daardoor kan software regelmatig vastlopen en zullen apps crashen. De rom is iets minder dan 500MB groot.

Hoewel de eerste toestellen van OnePlus standaard van Cyanogenmod waren voorzien, stapte de Chinese fabrikant ruim een jaar geleden over naar het eigen OxygenOS na onenigheid met Cyanogen. Veel OnePlus-gebruikers zetten echter nog altijd Cyanogen op hun toestellen. Cyanogenmod 13 is een aangepaste versie van Android 6.0 Marshmallow, waardoor gebruikers weer over de nieuwste functies en features zullen beschikken.

Meer over de OnePlus 3

De OnePlus 3 is een krachtige Android-smartphone die alleen online verkocht wordt. De fabrikant noemt het toestel een ‘vlaggenschependoder’, omdat de OnePlus 3 de specificaties van een vlaggenschip heeft voor een relatief lage adviesprijs. Zo beschikt het toestel over een 5,5 inch-scherm, 6GBwerkgeheugen en 64GB opslagruimte. Achterop zit een 16 megapixel-camera, voorop een 8 megapixel-camera voor selfies.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu