De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Softwarewinkel GetJar heeft nieuwe mobiele website mét Facebook integratie

Wouter Nijsen
29 april 2011, 13:02
1 min leestijd
Softwarewinkel GetJar heeft nieuwe mobiele website mét Facebook integratie
Logo Getjar

GetJar is die andere softwarewinkel waar je apps voor verschillende platformen, waaronder Android, kunt vinden. Grote kans dat je GetJar kent als de website waar de gratis volledige versie van Angry Birds voor Android een tijdlang exclusief te downloaden was. Helaas bleken de servers van GetJar niet opgewassen tegen de massale vraag naar de bekende game, met alle gevolgen van dien. Er was altijd al een mobiele website van GetJar beschikbaar, maar recent heeft deze een aardige update ondergaan.

De basis van m.getjar.com is nog steeds hetzelfde, het downloaden van apps en games voor je Android-telefoon. Er is nu echter wel een nieuwe dimensie aan de software-winkel toegevoegd. Je kunt nu GetJar koppelen aan je Facebook account. Hierdoor stapt de softwarewinkel in de wereld van sociale media wat voor gebruikers een paar leuke nieuwe features oplevert. Je kunt namelijk door de koppeling zien welke apps je vrienden bij GetJar vandaan hebben gehaald en je kunt een app de bekende “like” of “unlike” geven waardoor er een nieuw waarderings-systeem voor Android-apps ontstaat.

Lees verder na de advertentie.

Is de koppeling met Facebook een leuke nieuwe optie van GetJar of zitten we niet te wachten op het delen van apps via sociale netwerken. De mobiele website van GetJar is te vinden op m.getjar.com. Overigens kun je ook gewoon apps via de normale website van GetJar downloaden.

Via: IntoMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu