Sony Android 4.3-update rolt uit voor Xperia Z, ZL, ZR en Tablet Z

Redactie
23 december 2013, 17:02
1 min leestijd
Sony Android 4.3-update rolt uit voor Xperia Z, ZL, ZR en Tablet Z
Sony Android 4.3-update

De Sony Android 4.3-update rolt uit voor enkele belangrijke toestellen van het Japanse bedrijf. Zo komt de laatste versie van Jelly Bean binnenkort beschikbaar voor de Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en Xperia Tablet Z. Dat heeft Sony bekendgemaakt.

De veranderingen die de laatste versie van Jelly Bean brengt, kun je bekijken in ons overzichtsartikel van Android 4.3. Denk onder andere aan grafische verbeteringen door Project Butter-optimalisaties, een verbeterde accuduur en ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3.

Lees verder na de advertentie.

Sony Android 4.3-update: wat is er nieuw?

xperia-tablet-z-hero-black-select-1280x840-dd73f7239211249463fa93b1d09dfb1e

De Sony-update zorgt voornamelijk voor updates voor hun specifieke apps, zoals de berichten-app, My Xperia, Smart Connect, Small apps, Track ID, Sony Select en de media-apps, waaronder Walkman. Ook is Sony’s Smart Social Camera beschikbaar, waar je speciale Xperia camera-apps kunt selecteren.

Daarnaast lanceert Sony het nieuwe Xperia Themes. Hiermee kunnen Xperia-bezitters thema’s downloaden en deze aan hun toestel toevoegen, om de smartphone of tablet nog persoonlijker te maken.

Wanneer?

Sony heeft nog niet specifiek gemeld wanneer de Sony Android 4.3-update precies wordt uitgerold, maar dit zal volgens Sony “erg spoedig” zijn. Het blijft vooralsnog onduidelijk of Nederland tot één van de eerste landen behoort waar de update wordt verspreid. Een uitrol van de update is meestal aan landen gekoppeld.

De update krijgen bezitters van de Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en Xperia Tablet Z automatisch binnen op hun toestel. Ook kan de update middels de PC Companion worden gedownload, als de update beschikbaar is.

Lees meer over Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's