De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Sony bekijkt mogelijkheden Jelly Bean-updates voor Xperia-toestellen uit 2011

Redactie
1 augustus 2012, 10:51
1 min leestijd
Sony bekijkt mogelijkheden Jelly Bean-updates voor Xperia-toestellen uit 2011
Jelly Bean

Sony bekijkt de mogelijkheden om Xperia-toestellen uit 2011 toch van Android 4.1 Jelly Bean te voorzien. Dit meldt Sony op hun website. Het bedrijf komt terug op de uitspraken van een paar dagen geleden, waar een medewerker via Facebook verkondigde dat de Xperia Arc S en daarmee ook oudere smartphones geen update naar Jelly Bean zouden krijgen. Sony beweert dat de Engelse medewerker verkeerde informatie heeft gegeven en dat ze bezig zijn met het onderzoeken of Xperia-toestellen uit 2011 een dergelijke update kunnen krijgen.

Sony zegt in een statement:

Lees verder na de advertentie.

Tijdens een Q&A-sessie op onze Facebook-pagina heeft een lokale woordvoerder verkeerde informatie gegeven over onze Android 4.1 Jelly Bean software-ontwikkeling voor Xperia-toestellen uit 2011. We zijn bezig met het onderzoeken of en hoe we onze smartphones kunnen updaten en de Ice Cream Sandwich-update voor de Xperia S en andere Xperia-toestellen uit 2011 gaat volgens de planning door.

Het blijft nog een vaag statement, maar het is dus niet zeker dat alle Xperia-toestellen uit 2011 geen Jelly Bean zullen ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu