De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Sony Ericsson Xperia Arc krijgt Android 2.3 en een X.LED-touchscreen

Redactie
5 januari 2011, 19:36
1 min leestijd
arc1

Morgen begint de CES-beurs in Las Vegas, maar nu al lekken de eerste nieuwe Android-telefoons uit. Zojuist introduceerde LG de Optimus Black, de dunste smartphone ooit met een goed leesbaar NOVA-scherm, en nu is het de beurt aan Sony Ericsson. De nieuwe Xperia Arc beschikt over een 8,1 megapixel camera en heeft een bijzonder 4,2 inch X.LED-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels.

De Xperia Arc is de eerste smartphone van Sony Ericsson met Android 2.3 (Gingerbread). Sony Ericsson heeft ervoor gekozen om een speciale schil rondom Android te ontwikkelen. Het toestel ziet er strak uit en is lichtelijk gebold.

Lees verder na de advertentie.

arc2

De smartphone krijgt een 1 GHz-processor van Qualcomm. Gebruikers krijgen van Sony Ericsson een 16 GB MicoSD-kaartje bij aankoop van de Xperia Arc. Wij vragen ons af hoeveel intern opslaggeheugen het toestel heeft. Dit is immers veel belangrijker, aangezien niet alle applicaties op een externe SD-kaart opgeslagen kunnen worden.

Hieronder een video van de Xperia Arc. Dat ziet er goed uit! Waarschijnlijk horen we later vandaag (of morgen) meer over dit toestel.

Via: Dial to Save

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu