De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Ericsson biedt 50 GB gratis online opslag via Box tot eind 2012

Redactie
15 december 2011, 12:34
1 min leestijd
Sony Ericsson biedt 50 GB gratis online opslag via Box tot eind 2012
Sony Ericsson biedt 50 GB gratis online opslag via Box tot eind 2012

Bezitters van een Sony Ericsson Xperia-telefoon kunnen tot het einde van 2012 50 GB gratis opslagruimte krijgen bij Box. Om van de aanbieding gebruik te maken dien je met een account van Box in te loggen op de Android-app op een Xperia-telefoon en dan krijg je 50 GB online opslagruimte. De actie geldt voor alle Xperia-telefoons waaronder de Xperia X10 en alle andere Android-toestellen die daarna zijn uitgebracht. De actie geldt wereldwijd en loopt tot eind 2012. Heb je voor die tijd ingelogd via Box op je Sony Ericsson telefoon dan kun je levenslang gebruik maken van de 50 GB opslagruimte.

Dat Sony Ericsson samen met Box een actie aan het voorbereiden was bleek al eerder deze deze maand tot plotseling de details van de samenwerking voortijdig naar buiten kwamen. Naast Sony Ericsson biedt LG ook 50 GB gratis opslagruimte via Box aan. LG-gebruikers kunnen tot 21 maart 2012 gebruik maken van de aanbieding.

Lees verder na de advertentie.

Dat fabrikanten online opslagruimte aanbieden begint eerder regel dan uitzondering te worden. Zo krijg je bij HTC 5 GB gratis opslagruimte via Dropbox, biedt Microsoft Skydrive aan op haar Windows Phone toestellen met 25 GB online opslagruimte en heeft Apple iCloud op de iPhone. Ook Google is bezig met het ontwikkelen van gratis online opslag in de vorm van Google Drive.

Downloaden via Android Market: Box (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu