De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Ericsson brengt update uit voor LiveView

Redactie
28 januari 2011, 17:04
1 min leestijd

Sony Ericsson heeft een update uitgebracht voor LiveView. Als het goed is, dan is LiveView stabieler geworden en valt de Bluetooth-verbinding niet meer plotseling weg. Daarnaast kun je nu 30 plug-ins installeren. Dit is handig, want er zijn al meer dan 30 verschillende plug-ins voor LiveView te downloaden in de Android Market. Ga direct naar deze website en download het installatiepakket met een grootte van 36,2 MB. Sony Ericsson geeft toe dat er nog wel wat problemen kunnen ontstaan met LiveView als je de accessoire in combinatie met een telefoon van een ander merk gebruikt, vooral als die andere telefoon op Android 2.2 draait. In dat geval moet je jouw telefoon even opnieuw opstarten, waarna LiveView perfect functioneert.

Met LiveView is het mogelijk om de laatste sms`jes, inkomende oproepen, Facebook-berichten en Twitter-updates te bekijken. Ook geeft de gadget jou toegang tot kalenderitems, RSS-feeds en de muziekspelers. Het hebbedingetje kost 59 euro en werkt in combanatie met elke Android-telefoon of tablet met Android 2.0 of hoger. Natuurlijk is een Bluetooth-verbinding vereist.

Lees verder na de advertentie.

Sony beweert dat LiveView vier dagen lang meegaat op één batterijlading. Het apparaatje is 3,5 bij 3,5 centimeter groot, 1,1 centimeter dik en heeft een 1,3 inch OLED-scherm met een resolutie van 128 bij 128 pixels.

Via: Sony Ericsson Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu