Placeholder

logo-sonyOp zondag 13 februari gaat Sony Ericsson een nieuwe telefoon aankondigen op het Mobile World Congress 2011 in Barcelona. Niemand weet nog wat er gaat komen, maar wellicht onthult Sony Ericsson de geruchtmakende PlayStation-telefoon, oftewel de Sony Ericsson Xperia Play. Deze telefoon heeft hardwareknoppen die lijken op de knoppen van een PlayStation-controller. Wij zijn erg benieuwd en wachten rustig af.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De PlayStation Phone heeft een vijf megapixel camera, 1 GHz Snapdragon-processor en een schuifbare gamepad. De telefoon heeft daarnaast 512 MB RAM en 1 GB ROM. Waarschijnlijk arriveert de PlayStation Phone ergens in 2011.De PSPhone draait op Android 3.0 en krijgt een eigen PlayStation-marktplaats. Waarschijnlijk kun je hier exclusieve PlayStation-spellen downloaden. Het scherm heeft een diagonaal tussen de 3,7 en 4,1 inch. Hiermee is het toestel qua scherm kleiner dan de HTC Desire HD, maar groter (of even groot) als die van de HTC Desire. De PSP GO heeft een vergelijkbaar scherm van 3,8 inch.

Hieronder de uitnodiging van Sony Ericsson. Waar hoop jij op?

uitnodiging

Via: Talk Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.