De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony Ericsson gaat nieuw Xperia-product aankondigen op MWC 2011

Redactie
24 december 2010, 10:40
1 min leestijd
logo-sony


Op zondag 13 februari gaat Sony Ericsson een nieuwe telefoon aankondigen op het Mobile World Congress 2011 in Barcelona. Niemand weet nog wat er gaat komen, maar wellicht onthult Sony Ericsson de geruchtmakende PlayStation-telefoon, oftewel de Sony Ericsson Xperia Play. Deze telefoon heeft hardwareknoppen die lijken op de knoppen van een PlayStation-controller. Wij zijn erg benieuwd en wachten rustig af.

De PlayStation Phone heeft een vijf megapixel camera, 1 GHz Snapdragon-processor en een schuifbare gamepad. De telefoon heeft daarnaast 512 MB RAM en 1 GB ROM. Waarschijnlijk arriveert de PlayStation Phone ergens in 2011.
De PSPhone draait op Android 3.0 en krijgt een eigen PlayStation-marktplaats. Waarschijnlijk kun je hier exclusieve PlayStation-spellen downloaden. Het scherm heeft een diagonaal tussen de 3,7 en 4,1 inch. Hiermee is het toestel qua scherm kleiner dan de HTC Desire HD, maar groter (of even groot) als die van de HTC Desire. De PSP GO heeft een vergelijkbaar scherm van 3,8 inch.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder de uitnodiging van Sony Ericsson. Waar hoop jij op?

uitnodiging

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu