Sony Ericsson introduceert futuristische speaker voor Xperia X10

media-stand-1Sony Ericsson lanceert binnenkort een nieuwe accessoire, namelijk de MS430 Media Speaker Stand. Het is een externe speaker die je aan jouw Android-telefoon kunt bevestigen. De speaker ondersteunt alle XPERIA-modellen, maar waarschijnlijk is het ook mogelijk om telefoons van andere fabrikanten aan te sluiten. De futuristische MS430 heeft een aluminium body, weegt slechts 67 gram en gebruikt drie AAA-batterijen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In het bovenstaande filmpje is te zien hoe de MS430 werkt. Door een klepje open te draaien verschijnt er een plug om in je telefoon te steken. Vervolgens kun je de speaker en de telefoon ergens neerzetten en genieten van een YouTube-video of van een mp3’tje.

De grote vraag is: hoe goed is de geluidskwaliteit? Deze vraag blijft voorlopig nog even open. Gezien het kleine formaat van de MS430 verwachten we geen Bose-kwaliteit, maar wellicht weet deze speaker ons te verrassen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.