Sony Ericsson introduceert Xperia Play multimedia dock

Voor de Amerikaanse markt heeft Sony Ericsson deze week het DK300 multimedia dock aangekondigd. Dit multimedia dock is enkel geschikt voor gebruik met de Sony Ericcson Xperia Play.De DK300 heeft meerdere functies; zo laadt het de telefoon op, maar kan ook tegelijkertijd als audio-out voor een speakerset dienen. De speakerset kan met een 3,5 mm audiojack worden aangesloten. Ook is de Xperia Play dankzij het dock als wekker te gebruiken. Zodra de telefoon in het dock wordt geplaatst schakelt deze over naar een ‘klokstand’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De DK300 heeft helaas geen HDMI-output en kan dus niet op een beeldscherm worden aangesloten. Voor Sony Ericsson liefhebbers die hun telefoon wel op een beeldscherm aan willen sluiten is de nieuwe Sony Ericsson Xperia Arc een goede optie, deze telefoon zal namelijk wel HDMI-output ondersteunen.

De DK300 is op dit moment nog niet in Nederland te koop, wel is het dock in het zwart te bestellen via de Amerikaanse Amazon voor ongeveer 35 dollar (exclusief verzendkosten).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.