De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Sony Ericsson komt met Sony Ericsson Live with Walkman

Redactie
22 augustus 2011, 18:32
1 min leestijd
Sony Ericsson komt met Sony Ericsson Live with Walkman

Goed nieuws voor muziekliefhebbers, Sony Ericsson komt met een Android Walkman telefoon. De telefoon is een onder deel van de Walkman serie van de telefoonproducent, deze serie bevat telefoons die zich vooral richten op muziek. De Sony Ericsson Live with Walkman krijgt Android Gingerbread, versie 2.3 dus.

Walkman

De telefoon heeft een opvallend strak design, het lijkt een beetje op de Sony Ericsson Vivaz. Het Android besturingssysteem is door Sony aangepast en heeft een andere interface gekregen, net zoals bij de andere Android telefoons van Sony. In het startscherm zit er in elke hoek een knop, waarvan één de Walkman functie is. De app Walkman wordt namelijk bij de telefoon geleverd en is Sony’s eigen muziekplayer. In deze app kan je ook meteen het liedje dat je aan het luisteren bent delen op Facebook.  
Verder heeft de telefoon een 3,2 inch touch screen en een 1Ghz processor. Ook zit er een fm-radio in, een 5 mp camera, hd video recorder en een camera aan de voorkant. Het toestel is leverbaar in wit met oranje accenten en zwart met groene accenten vanaf oktober in Nederland.

Kijk voor meer info op de site van Sony zelf.

Lees verder na de advertentie.

sony ericsson walkman
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu