Sony Ericsson kondigt Xperia neo V aan

Redactie
25 augustus 2011, 12:45
1 min leestijd
Sony Ericsson kondigt Xperia neo V aan

Sony Ericsson heeft de Xperia neo V aangekondigd. Het toestel heeft een 1 GHz Snapdragon processor, 3.7 inch BRAVIA scherm en een 5 megapixel camera aan de achterkant en een tweede aan de voorkant om mee te videobellen. Het toestel is voorzien van het nieuwe Android 2.3.4 Gingerbread dat onder meer Google Talk met Video Chat mogelijk maakt. Sony Ericsson heeft zelf ook enkele nieuwe functies toegevoegd zoals betere Facebook-functionaliteit en 3D sweep.

De Sony Ericsson neo V is een update van de bestaande Sony Ericsson neo. Het toestel heeft de afmetingen 116 x 57 x 13 mm en weegt 126 gram. Naast de 1 GHz processor is een 5 megapixel camera aan boord met flitser en autofocus. Ook is het mogelijk om HD-video in 720p op te nemen, wat via de HDMI-uitgang op een HD-televsie kan worden afgespeeld. Het 3.7 inch scherm heeft een resolutie van 854×480. Er is standaard 320 MB aan geheugen in de telefoon, maar dit kan desgewenst worden uitgebreid met een MicroSD-kaart. Er kan verbinding worden gemaakt met internet via HSPA of Wi-Fi. De batterij heeft een vermogen van 1.500 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Het geheel draait op Android 2.3.4 aangevuld met de Xperia-software van Sony Ericsson. Wat de verbeteringen van Sony Ericsson zijn kun je hier lezen. De Sony Ericsson neo V is de eerste telefoon van de fabrikant met het nieuwe Android. In het vierde kwartaal van dit jaar moet het toestel op de markt komen.

Sony Ericsson neo V

Bron: Sony Ericsson

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu