Sony Ericsson lanceert Mash-App, aanbevelingen voor Android-apps

Redactie
28 juni 2010, 10:20
1 min leestijd
Sony Ericsson lanceert Mash-App, aanbevelingen voor Android-apps
mash logo

Sony Ericsson is een nieuw initiatief gestart: Mash-App, een website waar gebruikers hun favoriete Android-applicaties in lijstjes kunnen zetten. De online tool komt binnenkort ook in een Android-applicatie beschikbaar. Elke gebruiker kan een eigen favorietenlijstje aanmaken en anderen kunnen er vervolgens commentaar op geven. Niet alle applicaties die de gebruikers als favoriet markeren zullen in alle landen verkrijgbaar zijn (bijvoorbeeld vanwege muziek- of tv-rechten). Maar je krijgt wel een mooi inzicht welke applicaties mensen zoal waarderen.

De website is te vinden op mash-app.com. Je kunt een lijstje maken rond een bepaald thema (bijvoorbeeld de beste nieuwsapplicaties, de beste games) of een gemengd lijstje. Mensen kunnen ook via Twitter de lijstjes bespreken. De doelgroep zijn in eerste instantie gebruikers van Sony Ericsson Android-toestellen, maar niets houdt gebruikers van andere merken tegen om er ook eens te gaan kijken. Bij elke app vind je een omschrijving, een QR-code, prijs, omvang en andere informatie.

Lees verder na de advertentie.

De naam Mash-Apps is bedacht omdat ze vinden: “this is one of the greatest things since mashed potatoes”. Met de Android-applicatie, die op het Sony Ericsson Product Blog alvast wordt aangekondigd, wordt het nog makkelijker om de applicaties die je tegenkomt meteen te installeren.

mash-app
Categorie: Google Play
Spotlight: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's