Sony Ericsson lanceert Rachael/Infinity op 3 november

Redactie
27 oktober 2009, 12:49
1 min leestijd
Sony Ericsson lanceert Rachael/Infinity op 3 november
rachael

Sony Ericsson heeft een teaser-site geopend voor een nieuw toestel. Het zou daarbij kunnen gaan om de Sony Ericsson Rachael, een 1 GHz toestel met behoorlijk groot 4,1 inch OLED-scherm en een 8,1 megapixel camera. Intern is 32 GB opslagruimte beschikbaar en er zitten speciale applicaties op voor Twitter, Facebook en MySpace. Er zijn al brochures gemaakt voor de Rachael, ook bekend als de Infinity. Aanwijzingen dat het om de Infinity gaat zijn te vinden op de teaser-site.

Bovenaan deze site is het oneindigheidssymbool te zien. Deze afbeelding heeft als naam infinity.png. In de html-code van de site wordt meermaals verwezen naar “Rachael”.

Lees verder na de advertentie.

Genoeg aanwijzingen dus, dat er op 3 november een aankondiging van de Infinity/Rachael aan zit te komen.

Helaas is het overige bewijsmateriaal dat naar buiten is gebracht niet altijd even duidelijk. Zo zouden er al brochures zijn gedrukt die je hieronder in een onscherp filmpje kunt zien:

In de folder is onder andere de aanduiding 1080 Full HD te zien, maar dat wil niet zeggen dat je ook in high definition kunt filmen. De Rachael zal in de Sony Ericsson XPERIA-serie worden uitgebracht en zal waarschijnlijk op Android 2.0 draaien. Op 3 november weten we meer.

Via: diverse sites, waaronder se-blog.com en teaser-site Sony Ericsson.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's