Sony Ericsson roept ontwikkelaars op voor Android-versie van PlayNow

sony ericsson
Sony Ericsson gaat met de Xperia X10 ook de mogelijkheden van PlayNow uitbreiden. Ze hebben ontwikkelaars een uitnodiging gestuurd om hun Android-applicaties op te nemen in de PlayNow-winkel. Voor ontwikkelaars is dat een mooie kans om op één van de meest gewilde Android-telefoons van dit moment aanwezig te zijn. Tegelijk levert het ook extra kopzorgen op.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Breng je een nieuwe versie van je applicatie uit, dan zul je als ontwikkelaar voortaan op drie, vier verschillende plekken langs moeten gaan om je nieuwe applicatie te uploaden. Ongetwijfeld zijn er ontwikkelaars die dat niet volhouden en een paar softwareshops links laten liggen. Voor gebruikers treedt vervolgens frustratie op: zij kunnen in de shop die zij op hun toestel hebben, de nieuwste versie van een applicatie niet vinden. Als toestelmakers de toegang tot de officiële Android Market blokkeren, om hun eigen softwareshop te promoten, kan dat wel eens tot boze gebruikers leiden. De fragmentatie die bij Android dreigt heeft dus niet alleen te maken met toestellen en firmware, maar ook met softwarewinkels.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.