Sony-Ericsson ST18i Urushi met Android 2.3.3 duikt op
Redactie

Een nieuw model van Sony-Ericsson, de ST18i ook wel `Urushi` genaamd, is opgedoken op enkele foto`s. De ST18i is een Android-telefoon die zich richt op het middensegment van de markt. Het toestel zal gebruik maken van dezelfde hardware als de Xperia Arc.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Urushi zal uitgerust worden met een 1 GHz Scorpion CPU op een Snapdragon-chipset. De grafische prestaties zullen worden verzorgd door een Adreno 205 GPU. Het werkgeheugen bedraagt 335 MB, niet bijzonder veel, maar voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Opmerkelijk is de resolutie van het display: deze bedraagt 854 x 480 pixels op een scherm van slechts 3.2 inch. Een korte rekensom laat zien dat het scherm van de Urushi dus 306 ppi heeft, vergelijkbaar met het retina-display dat in de iPhone wordt gebruikt.

De Urushi zal worden geleverd met versie 2.3.3 van het Android besturingssysteem. De prijs van het toestel is nog niet bekend, eveneens is het nog onduidelijk wanneer het toestel in de winkel te koop zal zijn, al wordt er vanuit gegaan dat het rond september zal zijn. Foto’s van het nieuwe toestel zijn op de website van GSMarena te zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.