Placeholder
Redactie

Over een tijd zal het voor iedere telefoonfabrikant mogelijk worden een eigen tabblad te maken in de Android Market. Hiermee is het voor fabrikanten mogelijk maximaal honderd ‘speciale’ apps te selecteren voor hun gebruikers. De speciale tab komt in plaats van de knop ‘mijn apps’, maar die blijft beschikbaar via het menu van de Market. De eerste fabrikant met een eigen knop is Sony Ericsson.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Sinds afgelopen nacht hebben Sony Ericsson klanten zo’n tab, en hiermee heeft Sony Ericsson een primeur. Nog geen enkele andere fabrikant heeft namelijk een eigen kanaal in de Android Market. Of deze nieuwe functie nuttige apps met zich mee zal brengen is nog maar de vraag, maar wellicht komen de fabrikanten met gouden tips. Naast Sony Ericsson zullen andere Telecom-aanbieders snel volgen.

Wat vind jij ervan dat Mijn Apps straks niet meer aanklikbaar is in de Market, maar dat je eerst op Menu moet drukken?

Via: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.