De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Ericsson verwacht zevenvoudige Android-groei in 2014

Redactie
18 mei 2011, 17:19
1 min leestijd
Sony Ericsson verwacht zevenvoudige Android-groei in 2014
sony ericsson android

Eerder kon je al lezen dat Sony Ericsson tijdens de Nederlandse persbijeenkomst aankondigde de nummer 1 in Android te willen worden. Die bewering hebben ze nu opnieuw herhaald, in een interview op Mobile World Live. Ze verwachten dat de verkoop van Android-telefoons met een factor 7 is gestegen in 2014 en rekenen op een “werkelijk fantastische groei”. Jan Uddenfeldt van Sony Ericsson vertelt in het interview dat zijn bedrijf nu de nummer 3 of 4 is.

Maar dat gaat veranderen:

Lees verder na de advertentie.

When we talk about the Android market we are basically number 3 or 4 in that market; that`s really where the big growth is and will determine the success of the company… We have the ambition of being number one on Android and that is of course much higher market share than we have today.

Sony Ericsson heeft bovendien helemaal voor Android gekozen als belangrijkste platform. Ze hebben geen plannen om in 2011 nog Windows-telefoons uit te brengen.

…right now we are not launching any Windows products for this year… we think Android is a much stronger proposition.

Zou het mogelijk zijn voor Sony Ericsson om de nummer 1-positie te behalen? Met sterke toestellen als de Galaxy Arc en de nieuwe Mini’s zouden ze best een kans kunnen maken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu