Sony Ericsson voorspelt Android-toestel in mei

sony ericsson androidSony Ericsson is van plan om in mei drie toestellen aan te kondigen. Eén daarvan is “zeer waarschijnlijk” een Android-toestel, zo valt op de website Tweakers te lezen. Een ander toestel is de Sony Ericsson Idou met 12 megapixel camera, die de afgelopen dagen al op Mobile World Congress te bewonderen was. Over het Android-toestel zegt de Nederlandse Sony Ericsson-woordvoerder Harold de Kort tegen Tweakers: “Laat ik het zo zeggen: ik kan het niet bevestigen, maar het toestel komt er al een tijdje aan en zal over niet al te lange tijd worden aangekondigd.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het derde toestel zou op Windows Mobile 6.5 kunnen draaien. Vorig jaar stal Sony Ericsson de show op Mobile World Congress met de Xperia X1, maar dit jaar werden er geen Windows Mobile-toestellen aangekondigd. Het blijft voorlopig bij speculeren.

Meer info: Tweakers.net

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.