Placeholder
Redactie

Ken jij de Sony Ericsson Walkman-telefoons nog? In een grijs verleden voor Android produceerde Sony Ericsson deze multimediatelefoons, maar tegenwoordig zijn de Android-modellen van de fabrikant veel populairder. Toch is Sony Ericsson van plan om in de nabije toekomst nieuwe Walkman-telefoons uit te brengen. Het bedrijf heeft namelijk de poster aan de rechterkant doorgestuurd aan diverse media. De grote vraag is: wat heeft Sony Ericsson voor ons in petto? Welke specificaties krijgt deze nieuwe Walkman-telefoon? En draait het toestel op Android?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mag ik een voorspelling doen? De nieuwste Walkman-telefoon krijgt een Tegra 2-multikernprocessor, een groot 4(.3)-inch display en natuurlijk de nieuwste versie van Google Android: Gingerbread.

De kans is zeer groot dat de Walkman-telefoon op Android draait. De populairste toestellen van Sony Ericsson zijn op dit moment voorzien van Android en zoals het er nu naar uitziet is het bedrijf niet van plan om binnenkort over te stappen naar Windows Phone 7 of een eigen mobiele besturingssysteem. Kortom, goed nieuws voor Android-fans!

Bron: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.