Placeholder
Redactie

Een nieuw toestel van Sony Ericsson is uitgelekt via de PC Companion-software van het bedrijf. Het gaat om de Xperia Acro. Volgens XperiaBlog heeft dit toestel een scherm met een grootte van 4,2 inch, een 8,1 megapixel camera en een ingebouwde NFC-chip. In de telefoon bevindt zich een krachtige 1 GHz Qualcomm-processor. Daarnaast draait het toestel waarschijnlijk op Gingerbread (Android 2.3), maar dat is nog niet zeker. Aangezien het toestel via redelijk officiële kanalen is uitgelekt, is de kans groot dat Sony Ericsson de Xperia Acro binnenkort aankondigt. Hopelijk blijft het toestel niet alleen in Japan, maar vliegt de Android-telefoon ook naar Europa.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Twee dagen geleden werd er ook een nieuw toestel van Sony Ericsson gespot. Dit is echter niet de Acro, aangezien de telefoons er anders uitzien. Het mysterieuze toestel heeft een toetsenbord en een klein scherm met een grootte van circa drie inch. Wellicht is de telefoon de nog aan te kondigen opvolger van de Xperia X10 Mini Pro.

Via: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.