Sony Ericsson Xperia Arc HD in de maak met 720p-scherm

Redactie
4 november 2011, 11:41
1 min leestijd
Sony Ericsson Xperia Arc HD in de maak met 720p-scherm
Sony Ericsson Xperia Arc HD in de maak met 720p scherm

Volgens GSM Arena zal het volgende vlaggenschip van Sony Ericsson de Xperia Arc HD zijn. De telefoon zal een HD-scherm hebben met een resolutie van 1.280×720 en de mogelijkheid hebben om Full HD-video op te nemen. Dat de volgende toptelefoon van Sony Ericsson een 720p-scherm zal krijgen ligt voor de hand. Het is de ideale resolutie voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Xperia Arc HD lijkt hetzelfde toestel te zijn als de eerder gelekte Sony Ericsson Nozomi.

De tipgever van GSM Arena weet niet meer specificaties van de Sony Ericsson Xperia Arc HD te melden. De informatie zou afkomstig zijn van een belangrijke Europese telefoonverkoper, maar het nieuws moet wel met een korreltje zout worden genomen. Als de telefoon Full HD-video in 1080p kan opnemen lijkt het voor de hand te liggen dat het toestel een dual-core processer zal hebben.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle verwachting zal de Xperia Arc HD eind februari tijdens Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd. Het huidige vlaggenschip van Sony Ericsson is de Arc S. Het is een snellere versie van de Xperia Arc die begin dit jaar op de markt kwam. Voor de feestdagen van dit jaar heeft Sony Ericsson nog geen nieuwe telefoon klaarstaan dus het lijkt voor de hand te liggen dat de Arc HD begin volgend jaar in de winkels zal liggen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu