De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Ericsson Xperia Arc S gepresenteerd met snellere processor #IFA

Redactie
31 augustus 2011, 17:45
1 min leestijd
Sony Ericsson Xperia Arc S gepresenteerd met snellere processor  #IFA
Sony Ericsson Xperia Arc S gepresenteerd met snellere processor  #IFA

Sony Ericsson komt met een verbeterde versie van de Xperia Arc. De Xperia Arc S heeft een snellere processor dan zijn voorganger met 1.4 GHz in plaats van 1.0 GHz. Hiermee moet het apparaat vlugger zijn met het maken van foto’s en video’s. Ook webpagina’s moeten twintig procent sneller laden. De rest van het toestel blijft hetzelfde. Wel komen er wat kleuren bij, zo zal de Xperia Arc S te krijgen in de kleuren wit, blauw, zilver en zwart.

De Xperia Arc S werd gepresenteerd tijdens de presentatie van Sony op IFA in Berlijn. Het appraat heeft een 4.2 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 854×480 pixels. De processor is een Qualcomm MSM8255, dezelfde als op de originele Arc, maar deze loopt op 1.4 GHz. Het toestel heeft een 8.1 megapixel camera waarmee het mogelijk is om 3d-foto’s te maken via 3D Panoroma Sweep. Deze functie zal op alle Xperia-toestellen van dit jaar worden uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Arc krijgt ook de beschikking over de nog uit te rollen diensten Music Unlimited en Video Unlimited. Er zouden meer dan tien miljoen tracks te vinden zijn op Music Unlimited, hoewel nog niet duidelijk is hoeveel nummers hiervan in Nederland beschikbaar gaan zijn. Hoeveel de nieuwe Xpera Arc S gaat kosten is nog niet bekend. Het toestel zal in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt komen.

Sony Ericsson Arc S
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu