Sony Ericsson Xperia X10 krijgt vanaf vandaag tussentijdse update

Redactie
30 juni 2010, 14:05
1 min leestijd
Sony Ericsson Xperia X10 krijgt vanaf vandaag tussentijdse update
x10

Sony Ericsson verspreidt vanaf vandaag een tussentijdse update voor de Xperia X10. De update is gericht op een aantal landen, waaronder Nederland. Het is bedoeld ter voorbereiding op de update naar Android 2.1, in het derde kwartaal van 2010. De update wordt de komende weken uitgerold. Er zijn een aantal punten die verbeterd worden door deze tussentijdse update. De makkelijkste manier is om te wachten tot je een notificatie in de statusbalk van je X10 krijgt. Daarna kun je via 3G of Wi-Fi de update binnenhalen en meteen installeren.

Hieronder zie je het lijstje:

Lees verder na de advertentie.

  • Gratis backup- en restore-applicatie voor je contactpersonen, oproepen, berichten, bookmarks, settings etc (ook ter voorbereiding op de Android 2.1-update);
  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid van de camera, mediaplayer, toetsenbord, etc.;
  • Verbeterde overall telefoonprestaties;
  • PlayNow™ content store, met premium apps en games;
  • Bij gebruik van bepaalde functionaliteiten een verbetering van de batterijperformance.

Vandaag kunnen de Xperia X10-gebruikers op het productblog lezen wat de update inhoudt. Omdat het tijdstip van de uitrol verschilt per land, kun je op de lokale Sony Ericsson-site nalezen wanneer de update van start gaat (momenteel staat er nog de tekst “Nog geen software-update beschikbaar voor Xperia™ X10. Probeer het binnenkort opnieuw.”). Ook kun je via Twitter het account SonyEricssonNL in de gaten houden.

De update vindt op twee manieren plaats:

  • Als update via de PC Companion-software op je Windows-machine (dus niet geschikt voor Mac). Ga hiervoor naar www.sonyericsson.com/update en volg de instructies.
  • Als over-the-air-update voor alle andere gebruikers.

Via: Sony Ericsson e-mail

Categorie: Fabrikanten
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's