Sony Ericsson Xperia X10 vanaf 18 januari in UK beschikbaar?
Wouter Nijsen

In november 2009 hadden we  het genoegen  aan  de Sony Ericsson Xperia X10 te mogen snuffelen en ruiken tijdens een speciaal persevent. Vooral de hardwarespecificaties en de aangepaste interface zijn twee zaken die van de X10 een gewild Android-toestel kunnen maken. Helaas duurt het nog even voordat Sony Ericsson’s Android-vlaggenschip in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Volgens de laatste geruchten moeten we zelfs tot april wachten. Als je dit te lang duurt zou je  het toestel  in Engeland kunnen bestellen. Bij webshop Play.com is de X10 nu namelijk beschikbaar als pre-order. De levering begint volgens de webwinkel op 18 januari.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Play.com weet iets wat wij niet weten, of ze verkopen gebakken lucht. Wil je toch de gok wagen dan moet er diep in de buidel getast worden. De Xperia X10 kost namelijk maar liefst €688,99 en is hier te bestellen.

Via: TalkAndroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.