Sony Ericsson Xperia X10 voor 529 euro bij Vodafone

vodafone sony ericsson xperia x10Op Mobile World Congress kondigde Sony Ericsson aan dat ze nieuw aangekondigde toestellen voortaan sneller in de winkel zullen brengen. Gebruikers raken anders te snel uitgekeken op de toestellen, nog voordat ze daadwerkelijk op de markt zijn. Hoe lang kijken we bijvoorbeeld al tegen de Sony Ericsson Xperia X10 aan? Half november werd eigenlijk alles over het toestel al bekendgemaakt en konden we het toestel tijdens een sessie zelf uitproberen. Maar er lijkt waar wat meer schot in te komen, want in de webwinkel van Vodafone is de Xperia X10 inmiddels in pre-order te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vodafone gaat vanaf begin april de Sony Ericsson Xperia X10 leveren voor een losse toestelprijs van €529. Wil je een abonnement, dan betaal je bijvoorbeeld €40,25 voor een 2-jarig abonnement, waarbij je het toestel gratis krijgt. Het gaat hierbij om een Vodafone Bel+Sms+Web 350 abonnement van €40,25 per maand.

Het toestel is te vinden op de website van Vodafone, onder de sectie Coming Soon.

Tipgever: NR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.