De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sony introduceert 3 augustus smartphone die sneller foto’s schiet

Redactie
31 juli 2015, 13:45
1 min leestijd
Sony introduceert 3 augustus smartphone die sneller foto’s schiet

Sony gaat op 3 augustus hoogstwaarschijnlijk een nieuwe smartphone aankondigen die heel snel foto’s schiet. Mogelijk maakt het toestel gebruik van de nieuwe  Exmor RS IMX230-sensor.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit een tweet van Sony. Uit de tweet blijkt dat het Japanse bedrijf werkt aan een een nieuw toestel in de Xperia-reeks die enorm snel foto’s schiet. De Xperia-naam wordt gebruikt voor de smartphone- en tablet-lijn van Sony, die op 3 augustus wordt uitgebreid met een nieuw apparaat dat zich met name richt op het heel snel schieten van foto’s.

Sony foto-smartphone

“Focus je: een nieuwe manier om foto’s in een fractie van een seconde te schieten komt eraan”, zo schrijft Sony in de tweet. De verwachting is dat Sony op 3 augustus een smartphone aankondigt met de  Exmor RS IMX230-sensor, de indrukwekkende camerasensor die eveneens door Sony is ontwikkeld. De sensor werd eind van vorig jaar geïntroduceerd, waarmee het mogelijk wordt om een soort DSLR-autofocus naar smartphones te brengen.

https://twitter.com/sonyxperia/status/626680895357997056

Het blijft echter onduidelijk welke smartphone Sony gaat introduceren. Enkele maanden geleden bracht het nog de Xperia Z3+ uit, kort na de release van de Xperia Z3. De Xperia Z3+ wordt in andere landen als de Xperia Z4 uitgebracht, dus de volgende variant is hoogstwaarschijnlijk de Z5. Mogelijk kondigt Sony de Xperia Z5 aan, wat echter wel erg snel is na de release van de Z3+, of een midrange-toestel met een zeer goede camera. Geruchten gaan dat mogelijk de Xperia C5 Ultra met de nieuwe sensor wordt aangekondigd.

Laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia C5 Ultra
Sony Xperia C5 Ultra

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu