Sony komt met streaming muziekdienst voor Android

Redactie
22 december 2010, 16:54
1 min leestijd
music-unlimited

Vergeet iTunes en Spotify. Sony lanceert vandaag in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe streaming muziekdienst: Music Unlimited. Music Unlimited biedt gebruikers overal toegang tot miljoenen muzieknummers. Aangezien de muziekcatalogus zich in de cloud bevindt, kun je dus op je werk, thuis of zelfs op vakantie naar je favoriete albums luistern. Pluspunt aan Music Unlimited is dat je jouw muziekcatalogus op veel apparaten kunt bereiken. Niet alleen op je pc of je Android-telefoon, maar ook op een Sony BRAVIA TV, een Blu-ray-speler of een PlayStation 3.

Vooral voor Playstation 3-gebruikers is Music Unlimited een prachtige oplossing. Op Android-telefoons is het al mogelijk om in de cloud te luisteren naar je favoriete muziek, maar om je muziek te delen met je PlayStation 3 moet je jouw computerbestanden delen met de console van Sony. Hiervoor zijn diverse programma’s, zoals Vuze, maar een applicatie is vele malen makkelijker.

Lees verder na de advertentie.

In de loop van 2011 verschijnt de muziekservice van Sony in meer landen, waaronder Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk en Italië. Het is nog onduidelijk of ook Nederland en België volgend jaar aan de beurt zijn.

De nieuwe service kost 3,99 euro per maand. Wil je een premiumbundel (geen reclame, hoge kwaliteit geluid), dan betaal je 9,99 euro per maand.

Bron: Sony

Categorie: Android OS
Spotlight: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's