De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony komt met Xperia Tablet Z voor in de keuken

Gijs Ettes
12 september 2013, 17:30
1 min leestijd
Sony komt met Xperia Tablet Z voor in de keuken
xperiatabletz

Het klinkt wellicht een beetje als een grap, maar Sony heeft het toch echt zelf in een persbericht aangekondigd: er komt een Xperia Tablet Z: Kitchen Edition.

Hoewel de Xperia Tablet Z al redelijk waterdicht is, is Sony van mening dat dit nog veel beter kan. Sony is daarnaast van mening dat koks al jaren wachten op een goede tablet voor in de keuken. Dit gat in de markt wil Sony aanspreken met de Xperia Tablet Z: Kitchen Edition.

Lees verder na de advertentie.

De speciale keukeneditie van Sony’s tablet wordt namelijk meegeleverd met een stand en wordt voorgeladen met een flink aantal kook-apps zoals Food Planner Pro, recepten uit onder andere tijdschrift Saveur en de digitale vleesthermometer iGrill. Dit hele pakket gaat je in de Verenigde Staten 649 dollar kosten, waarvoor je het 32GB-model van de Xperia Tablet Z krijgt.

De Xperia Tablet Z huisvest een 10,1 inch-scherm van 1920×1200 pixels, een 8,1-megapixel-camera, een 2,2-megapixel-frontcamera, een quadcore-processor van 1.5GHz, 2GB aan intern geheugen en een accu van 6000 mAh. Het is nog niet bekend of en wanneer de keukenversie van de Xperia Tablet Z in de Nederlandse winkelrekken belandt.

xperia tablet z
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Tablet Z
Sony Xperia Tablet Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu