Sony kondigt betaalbare Sony Xperia miro en Xperia tipo aan

Redactie
13 juni 2012, 12:17
1 min leestijd
Sony kondigt betaalbare Sony Xperia miro en Xperia tipo aan
sony xperia miro tipo

Sony heeft vandaag twee betaalbare Android-toestellen aangekondigd: de Sony Xperia miro en de Sony Xperia tipo. De Xperia miro bevat diepe Facebook-integratie en Sony’s xLOUD-audiotechnologie. Dit toestel is gericht op multimedia en sociaal netwerken. De Xperia tipo is compacter en meer gericht op gebruikersgemak. Beide toestellen zijn voorzien van Ice Cream Sandwich (Android 4.0) en komen in het derde kwartaal van 2012 in de winkel.

De Sony Xperia miro heeft een 3,5-inch scherm, een 5-megapixelcamera en een camera aan de voorkant voor het videochatten met smartphones, tablets en pc’s. Met contactloze DLNA kun je content zoals foto’s en video’s ook afspelen op een televisie, zonder dat je een kabeltje nodig hebt. De accu gaat ruim 24 uur mee. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in zwart, zwart/roze en wit/goud.

Lees verder na de advertentie.

Xperia miro groep

De Sony Xperia tipo is klein van stuk en heeft een 3,2-inch krasbestendig scherm van mineraalgals. Ook dit toestel wordt standaard al geleverd met Android 4.0. Er zit een 3,2-megapixelcamera in en een speciale instellingenhandleiding, gericht op gebruikersgemak. Met het toestel kun je ook meteen je dataverbruik bijhouden (waarschijnlijk wordt dit gedaan via een standaard aanwezige app). De batterij gaat ook bij dit toestel meer dan 24 uur mee. Je hebt de keuze uit rood, wit, blauw en zwart. Zoals gezegd: pas in het derde kwartaal van 2012 kun je deze nieuwe Xperia’s kopen.

xperia tipo
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu