De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony kondigt nieuwe waterdichte Android-toestellen Xperia Go en Xperia Acro S aan

Redactie
30 mei 2012, 13:18
1 min leestijd
Sony kondigt nieuwe waterdichte Android-toestellen Xperia Go en Xperia Acro S aan
Xperia Acro S
Sony Xperia Acro S

Sony heeft vandaag twee nieuwe Xperia-toestellen aangekondigd: de Xperia Go en Xperia Acro S. Dit meldt GSMArena. Beide toestellen zijn waterdicht, hebben krasbestendig mineraalglas boven het scherm en beschikken over wet finger tracking, waardoor het toestel ook in de regen goed te bedienen is. De nieuwe Xperia-smartphones zijn rond het derde kwartaal van dit jaar wereldwijd beschikbaar.

De Xperia Acro S (foto onder) heeft een 4.3 inch HD Reality Display met een resolutie van 720p en een 12 megapixel-camera die 1080p video-opname ondersteunt. Het toestel beschikt over een 1.5Ghz dualcore-processor, is PlayStation Certified (waardoor je PlayStation-titels op de Xperia Acro S kunt spelen) en draait op Ice Cream Sandwich. De foto laat zien in welke kleuren de Xperia Acro S verschijnt: in zwart, wit en roze.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia Go

Het tweede en goedkopere toestel, de Xperia Go (foto onder), heeft een 3.5 inch Reality Display, een 5 megapixel-camera en een 1Ghz dualcore-processor. De smartphone draait nog op Gingerbread (Android 2.3), maar krijgt wel de update naar Ice Crean Sandwich. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en geel.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu