De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony livestream: bekijk de onthulling van de Xperia Z3 (en andere toestellen)

Gijs Ettes
3 september 2014, 14:32
1 min leestijd
Sony livestream: bekijk de onthulling van de Xperia Z3 (en andere toestellen)
Sony Iivestream ifa 2014

Net als fabrikanten als Samsung en Huawei organiseert ook Sony een persconferentie aan de vooravond van de IFA. Volgens de laatste berichten gaat het bedrijf drie smartphones, twee wearables en een tablet onthullen. We zullen het pas zeker weten na het einde van het evenement en voor wie dit op de voet wilt volgen, is er een Sony livestream beschikbaar. Op dit moment staat deze nog op zwart, maar vanaf 16.15 uur vanmiddag start hier de persconferentie.

Wij verwachten in ieder geval dat Sony de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact gaat presenteren, alsmede de 8 inch Xperia Z3 Tablet Compact. Verder is de kans groot dat er een nieuw budgettoestel wordt onthuld in de vorm van de Xperia E3. Deze heeft naar verwachting een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400), 2GB aan werkgeheugen, een 4,8 inch-scherm (720p) en een prijskaartje van rond de 199  euro.

Lees verder na de advertentie.

Onthult Sony twee wearables tijdens de IFA?

Tot slot lijkt Sony tijdens de IFA twee wearables te gaan onthullen. De Smartwatch 3 wordt Sony`s eerste smartwatch met Android Wear en beschikt over een 1,8 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Net als andere smartwatches is hij bestand tegen stof en water. De Smartband Talk heeft, in tegenstelling tot zijn voorganger, een gebogen e-ink-scherm waarop informatie met betrekking tot je activiteiten is af te lezen.

Bekijk de Sony livestream

Sony’s persconferentie in aanloop naar de start van de IFA begint om 16.15 uur Nederlandse tijd. Je kunt het evenement live volgen via onderstaande stream.

Het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu