Sony maakt een e-reader-applicatie voor Android

Redactie
2 september 2010, 9:37
1 min leestijd
Sony maakt een e-reader-applicatie voor Android
e-reader

Sony lanceerde gisteren een nieuwe productlijn van de Sony Reader. Het bedrijf brengt drie e-readers op de markt: een 5″ Pocket Edition, een zes” Touch Edition en een 7″ Daily Edition. Daarnaast plaatst Sony binnenkort een eigen e-reader-applicatie in de Android Market. Daarmee kun je e-boeken lezen op jouw Android-telefoon of tablet.

Dit is goed nieuws, want de e-reader van Amazon.com (Kindle) is nog niet beschikbaar in Nederland. Ook de Nook-applicatie van Barnes & Noble is niet in Nederland verkrijgbaar. Als Sony ervoor zorgt dat haar applicatie wél in de Nederlandse en Belgische Android Market verschijnt, zorgt dit mogelijk voor een lichte voorsprong op de concurrenten.

Lees verder na de advertentie.

Sony ging gisteren tijdens de persconferentie niet erg diep in op de Android-applicatie. Het is dus nog even wachten op de eerste details.

Zoek je nu al een goede e-reader voor je Android-telefoon? Wordoholic Reader leest .epub, .fb2 en .txt-boeken. Ook iReader is een prima optie. Met deze app kun je gemakkelijk zoeken naar bepaalde passages en zie je jouw (gekochte) boeken in een digitale boekenkast staan.

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu