Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download: Sony’s Marshmallow launcher voor iedereen beschikbaar

Redactie
4 februari 2016, 17:01
1 min leestijd
Download: Sony’s Marshmallow launcher voor iedereen beschikbaar

Enkele ontwikkelaars hebben Sony’s  nieuwe Marshmallow-thema omgezet, zodat deze  ook als launcher op andere toestellen zonder roottoegang te gebruiken is. Voorwaarde is dat Android 5.1.1 Lollipop of nieuwer geïnstalleerd staat.

Lees verder na de advertentie.

Sony Marshmallow launcher

Met de xMarshmallow Concept Launcher  breng je Sony’s Marshmallow-look naar jouw smartphone. De launcher is  getest op de Xperia Z1 tot en met Z5 en doordat de software van de launcher is omgezet, moet  deze ook op andere toestellen  werken. Wij ondervonden op zowel de Sony Xperia Z5  als  Samsung Galaxy S6 Edge  (beide met Android-versie 5.1.1) geen problemen.

De xMarshmallow Concept Launcher neemt de gehele Android Marshmallow-ervaring van Sony over, zonder dat je je toestel hiervoor hoeft te rooten. Zo krijg je het rustige design, de iconen en de overzichtelijke app drawer  die we gewend zijn van Sony. Verder ondersteunt de app het downloaden van icon packs uit de Play Store door bij instellingen het gewenste pakket te selecteren. Hierdoor  kun je de Android-ervaring van Sony, die vrij dicht bij het origineel blijft, helemaal personaliseren inclusief een grid om de app-icons te sorteren.

Download hier de  Sony Marshmallow launcher als apk-bestand

De launcher is oorspronkelijk onderdeel van Sony’s Concept for Marsmallow-programma, waarmee de fabrikant met 10.000 Xperia Z3- en Z3 Compact-gebruikers  zijn Marshmallow-software test. Op basis van de feedback worden verbeteringen doorgevoerd aan de eigen skin. De Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium  worden ergens begin 2016 voorzien van Android Marshmallow en nu de afronding van het testprogramma steeds dichterbij komt ziet het ernaar uit dat dit ‘ergens’ in de nabije toekomst ligt.

Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z5 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu