De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Mobile hint naar Xperia Z Ultra in uitnodiging

Gijs Ettes
13 juni 2013, 10:56
1 min leestijd
Sony Mobile hint naar Xperia Z Ultra in uitnodiging
Xperia Z Ultra

Sony Mobile heeft volgens verschillende Franse sites een uitnodiging verstuurd voor een persevenement, waarop een nog niet aangekondigd toestel met een stylus wordt getoond. Het lijkt hierbij te gaan om de Xperia Z Ultra, waar al voor langere tijd geruchten over rondgaan. De uitnodiging is voor 4 juli. Op die dag wordt de Z Ultra dus waarschijnlijk onthuld.

De Xperia Z Ultra zou een 6,44 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1920×1080 pixels en mogelijk een Snapdragon 800, Qualcomms nieuwste paradepaard dat een 2,2GHz-quadcore-processor huisvest. Het wordt ook verwacht dat de Z Ultra 2GB aan intern geheugen krijgt, 16GB aan opslaggeheugen, een 8 megapixel-camera en een 2,2 megapixel-frontcamera. De Android-phablet draait waarschijnlijk op Android 4.2.

Lees verder na de advertentie.

Eerder lekte er ook al een vermoedelijke foto van de Xperia Z Ultra uit, waarop de phablet samen met een knuffelbare kitten werd getoond. Het toestel op die foto lijkt veel op de afbeelding in de Franse uitnodiging. Op de onderstaande foto ziet de Android-phablet er overigens erg dun uit. Het wordt dan ook verwacht dat de Z Ultra slechts 6,5 mm dik zal zijn.

Xperia Z Ultra

Bron: Xperia Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu