De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony onthult per abuis Xperia Z4 Tablet met 2K-scherm

Redactie
25 februari 2015, 9:00
1 min leestijd
Sony onthult per abuis Xperia Z4 Tablet met 2K-scherm

Het lijkt erop dat Sony het Mobile World Congress zal aangrijpen om de Xperia Z4 Tablet officieel te onthullen. De tablet dook kort op  in de Xperia Lounge-app, maar is daar inmiddels  verwijderd.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Sony Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet

Hoewel de precieze specificaties  van de Sony Xperia Z4 Tablet onduidelijk zijn, lijkt het er wel op dat de tablet wordt voorzien van een 10 inch-scherm met een 2K-resolutie (2560 bij 1440 pixels). Daarnaast wijst de verschijningsdatum van 3 maart in Xperia Lounge erop dat we de tablet tijdens het MWC, dat duurt van 2 tot en met 5 maart, mogen verwachten. Verder is de Xperia Z4 Tablet voorzien van een ‘utrasnelle processor’, een ‘ongekende accuduur’ en een ‘lightgewicht, premium behuizing’.

Vorig jaar kondigde Sony tijdens het MWC de Xperia Z2 Tablet aan, een stof- en waterbestendige tablet met een 10,1 inch-scherm en een 2,3GHz quadcore-processor. Deze werd in de herfst van 2014 opgevolgd door de Xperia Z3 Tablet Compact, een kleinere 8 inch-tablet met grotendeels dezelfde specs en features. Het ligt in de lijn der verwachting dat de nieuwe Xperia-tablet wederom  waterbestendig is, al hopen we dat  Sony ook écht unieke features toevoegt aan het apparaat.

Het laatste nieuws over Sony

Bron: XperiaBlog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu