Sony roadmap 2012 gelekt met twaalf nieuwe smartphones

Redactie
18 januari 2012, 18:51
1 min leestijd
Sony roadmap 2012 gelekt met twaalf nieuwe smartphones
Sony roadmap 2012 gelekt met twaalf nieuwe smartphones

GSMArena is in handen gekomen van wat lijkt op de smartphone-roadmap van Sony voor dit jaar. De lijst is gelekt via een verkooprapport van Sony India. Op de lijst zijn twaalf codenamen te vinden met daarbij de prijs. De oorspronkelijke prijzen waren genoteerd in Indiase roepie, deze zijn echter omgerekend naar euro’s. Het is niet duidelijk of dit adviesprijzen betreft of interne prijzen. Wel is op te maken dat in juli en september twee topmodellen van Sony op de markt komen met de codenamen Hayabusa en Mint.

De Nyphon en de Kumquat waren ook al eerder gelekt. De Nyphon lijkt veel op de Xperia S maar dan met iets andere specificaties terwijl de Kunqaut de opvolger van de Sony Ericsson Xperia mini moet worden. De eerste Sony-telefoon die officieel is aangekondigd is de Nozomi die in maart op de markt zal komen als de Sony Xperia S. Deze is niet op de lijst te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Naar verwachtingen zal volgende maand tijdens Mobile World Congress Sony Ericsson enkele modellen op de lijst aankondigen. Met name de toestellen die voor april gepland staan worden dan verwacht. De volledige lijst met gelekte toestellen.

Sony roadmap 2012
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu