Placeholder
Redactie

Sony S2 Android-tablet gaat Tablet P heten en meer specificaties bekendEerder deze week werd al bekend dat de Sony S1 tablet de Sony Tablet S gaat heten, en nu is duidelijk geworden dat de S2 in de winkels komt te liggen als de Sony Tablet P. Deze tablet met twee 5.5 inch schermen weegt slechts 370 gram, en waarschijnlijk staat de letter P voor Portable (draagbaar). Net als de Sony Tablet S zal de P een NVIDA Tegra 2 dual-core processor aan boord hebben en draaien op Android 3.2 Honeycomb. Beide tablets zouden volgende maand al te koop zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Naast de naam Sony Tablet P zijn meer details bekend geworden over de dual-screen tablet. Deze Tablet P gaat 370 gram wegen, 512 MB aan werkgeheugen aan boord hebben en zijn uitgerust met 4 GB aan intern geheugen. Dit zal desgewenst uit te breiden zijn met een MicroSD-kaart, een 2 GB MicroSD-kaart zal worden meegeleverd. Ook is Wi-Fi aan boord en komt er een versie die geschikt is voor 4G LTE zoals dit door de Amerikaanse provider AT&T wordt aangeboden.

Beide tablets zullen een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor aan boord hebben geklokt op 1 GHz. Ook is een 0.3 megapixel camera aan de voorkant geplaatst om mee te videobellen. Beide tablets draaien op Android 3.2 Honeycomb dat licht door Sony is aangepast. Wanneer de Sony tablets in de winkels zullen liggen is nog niet helemaal bekend, maar volgens de verwachting zullen ze in september al te koop zijn in de Verenigde Staten. Of de tablets dan ook meteen naar Nederland toe komen is nog niet duidelijk.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.