Foto’s: Sony maakt selfietelefoon die eruitziet als parfumfles

sony selfietelefoonDe meeste smartphones die Sony het afgelopen jaar heeft uitgebracht (zoals de Xperia Z2), beschikken over een frontcamera met 1 of 2 megapixels die prima geschikt is voor het schieten van selfies en het voeren van videogesprekken. Het lijkt het echter op dat een nieuw, nog onaangekondigd toestel van Sony de Oppo N1 achterna gaat. De selfietelefoon heeft namelijk een grote 19,2 megapixel-camera die vrijwel volledig  (260 graden) is te draaien. Dat betekent dat je zowel normale foto’s als selfies in hoge resolutie kunt vastleggen. Bovendien heeft de camera optische beeldstabilisatie, waardoor je niet eens een vaste hand hoeft te hebben om scherpe foto’s te schieten.

Op 22 augustus wordt de nieuwe Sony-telefoon, die veel wegheeft van een parfumfles, officieel onthuld. Op een Chinese website van Sony is echter al een afbeelding te bekijken en ook diverse Chinese modellen hebben de telefoon al thuisgestuurd gekregen. Of en wanneer hij naar Europa komt, is niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony selfietelefoon nog niet verkrijgbaar

Gezien de vreemde vorm van de Sony selfietelefoon hoeven we daar waarschijnlijk niet op te rekenen. Ben je niettemin op zoek naar een smartphone met een draaibare camera, dan kun je op de Europese website van Oppo terecht voor de N1. Deze high-end smartphone beschikt over een 13 megapixel-camera die naar voren of achteren is te draaien, een groot 5,9 inch-scherm (1080p) en een vlotte 1,7GHz-quadcore-processor.

Het laatste nieuws over Sony

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.