De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s: Sony maakt selfietelefoon die eruitziet als parfumfles

Gijs Ettes
20 augustus 2014, 9:04
1 min leestijd
Foto’s: Sony maakt selfietelefoon die eruitziet als parfumfles
sony selfietelefoon

De meeste smartphones die Sony het afgelopen jaar heeft uitgebracht (zoals de Xperia Z2), beschikken over een frontcamera met 1 of 2 megapixels die prima geschikt is voor het schieten van selfies en het voeren van videogesprekken. Het lijkt het echter op dat een nieuw, nog onaangekondigd toestel van Sony de Oppo N1 achterna gaat. De selfietelefoon heeft namelijk een grote 19,2 megapixel-camera die vrijwel volledig  (260 graden) is te draaien. Dat betekent dat je zowel normale foto’s als selfies in hoge resolutie kunt vastleggen. Bovendien heeft de camera optische beeldstabilisatie, waardoor je niet eens een vaste hand hoeft te hebben om scherpe foto’s te schieten.

Op 22 augustus wordt de nieuwe Sony-telefoon, die veel wegheeft van een parfumfles, officieel onthuld. Op een Chinese website van Sony is echter al een afbeelding te bekijken en ook diverse Chinese modellen hebben de telefoon al thuisgestuurd gekregen. Of en wanneer hij naar Europa komt, is niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Sony selfietelefoon nog niet verkrijgbaar

Gezien de vreemde vorm van de Sony selfietelefoon hoeven we daar waarschijnlijk niet op te rekenen. Ben je niettemin op zoek naar een smartphone met een draaibare camera, dan kun je op de Europese website van Oppo terecht voor de N1. Deze high-end smartphone beschikt over een 13 megapixel-camera die naar voren of achteren is te draaien, een groot 5,9 inch-scherm (1080p) en een vlotte 1,7GHz-quadcore-processor.

Het laatste nieuws over Sony

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu