‘Sony-smartphone met 5,2 inch-scherm en Lollipop duikt op’

Gijs Ettes
19 februari 2015, 10:25
1 min leestijd
‘Sony-smartphone met 5,2 inch-scherm en Lollipop duikt op’

Een nieuwe 5,2 inch-smartphone van Sony is opgedoken in een benchmarktest van GFXBench. Het onaangekondigde toestel heeft een 720p-scherm en draait op Android 5.0.

Lees verder na de advertentie.

Sony E2303: nieuwe midrange-smartphone?

Sony E2303

Het toestel draagt het typenummer Sony E2303 en wordt aangedreven door een Snapdragon 615-chip met een octacore-processor. Deze 64-bit chip van Qualcomm is eveneens te vinden in de Samsung Galaxy A7 en de HTC Desire 826.

De E2303 lijkt een midrange-smartphone te worden. Het toestel heeft een relatief lage schermresolutie en slechts 4GB aan opslagruimte. Het is onduidelijk of de opslag is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Verder is er 2GB aan werkgeheugen aan boord en een tweetal camera’s met 12 en 5 megapixels.

Hoewel Sony naar verluidt niet van plan is om de Xperia Z4 tijdens het Mobile World Congress aan te kondigen, zouden we de Sony E2303 misschien al wel op de beursvloer kunnen bewonderen. Afgaande op bovenstaande specs verwachten we dat het toestel de Xperia M2 of Xperia T3 gaat opvolgen, en daarmee ligt ook een zacht prijskaartje in de lijn der verwachting.

Het laatste nieuws over Sony

Bron: GFXBench
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu