Sony SmartWatch 2 vanaf vandaag te koop in Nederland

Gijs Ettes
25 oktober 2013, 13:08
1 min leestijd
Sony SmartWatch 2 vanaf vandaag te koop in Nederland
HTC Smartwatch Sony

Sony heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat de Sony SmartWatch 2 vanaf vrijdag in de Nederlandse winkelrekken is te vinden voor een bedrag van 179 euro. Het is de tweede smartwatch van Sony en een directe concurrent van de Samsung Galaxy Gear.

De Sony SmartWatch 2 is de opvolger van Sony`s eerste SmartWatch. Hij heeft een 1,6 inch-scherm met een resolutie van 220 —176 pixels. De  Galaxy Gear  heeft een scherm van 320 —320 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Sony`s scherm is echter `transflective`, wat ervoor zorgt dat de batterij veel langer meegaat.  De Sony SmartWatch 2 heeft geen camera, microfoon of speakers. Dit heeft als voordeel dat je je horlogebandje naar wens kunt veranderen, wat bij de Gear van Samsung niet kan.

Sony`s nieuwe SmartWatch is via bluetooth en nfc met andere Android-apparaten te verbinden. Vervolgens krijg je alle notificaties die je gewend bent van een smartwatch op het kleine schermpje te zien. Sony heeft naar eigen veel nieuwe apps aan zijn SmartWatch toegevoegd, al is er op het gebied van ondersteuning van derde partijen nog wel flink wat te verbeteren. Zij kunnen namelijk ook apps voor Sony`s slimme horloge uitbrengen.

http://www.youtube.com/watch?v=8mn-5KL4IKs

Lees meer over de beste Android smartwatches en welke je moet hebben!

Lees meer over Sony

Categorie: Smartwatches
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony SmartWatch 2
Sony SmartWatch 2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's