De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sony SmartWatch nu te koop in de Verenigde Staten

Redactie
12 april 2012, 17:18
1 min leestijd
Sony SmartWatch nu te koop in de Verenigde Staten
Sony SmartWatch nu te koop in de Verenigde Staten

Sony heeft in de Verenigde Staten een nieuw Android-horloge uitgebracht. De Sony SmartWatch gaat verder daar waar de Sony Ericsson LiveView ophield. Het horloge kan via Bluetooth verbindinding maken met je Android-telefoon en je kan berichten en notificatie lezen op het 1,3 inch scherm. Ook kan je de telefoon opnemen als je gebeld wordt en diverse widgets te benaderen via het scherm. De SmartWatch werkt ook met toestellen die niet door Sony (Ericsson) zijn gemaakt.

Om het apparaatje te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 en Bluetooth 3.0 nodig. Apps die worden ondersteund zijn onder meer Gmail, Facebook, Twitter en de muziekspeler. Hiervoor zijn speciale mini-apps voor uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

In de Verenigde Staten is de Sony Smartwatch te koop voor een adviesprijs van 149,99 dollar. Hiervoor krijg je een handzaam apparaatje met een zwarte horlogeband. Losse bandjes in diverse kleuren zijn er los bij te kopen. Hiervoor ben je echter 20 dollar per bandje kwijt. Het is nog niet duidelijk wanneer het Android-horloge in Nederland te koop zal zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu