De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Sony werkt aan eigen Android-tablet

Redactie
16 februari 2011, 19:57
1 min leestijd

Sony werkt aan een eigen Honeycomb-tabletcomputer met een aangepaste schil. Dit beweert Engadget. Het scherm van dit tablet heeft een grootte van 9,4 inch. De tabletcomputer met de codenaam ‘S1’ biedt PlayStation-ondersteuning en daarnaast is het mogelijk om je Bravia-apparaten op afstand te besturen. De tabletcomputer is vanaf september beschikbaar voor een prijs van circa 599 dollar.

Wat opvalt is het ontwerp van de tabletcomputer. Zoals je ziet puilt de achterkant van de tabletcomputer een klein beetje uit. Hierdoor is de tabletcomputer makkelijker vast te houden. Daarnaast is de invalshoek beter wanneer een gebruiker de S1 op een platte tafel legt. In de bult zitten overigens de meeste componenten, zoals de Tegra 2-processor en de accu. Hierdoor is de tablet heel erg dun.

Lees verder na de advertentie.

Waarschijnlijk brengt Sony dit apparaat alleen uit, oftewel zonder de Zweedse fabrikant Ericsson. Logisch, aangezien een tablet iets anders is dan een telefoon.

Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Als de tablet een mooi scherm, een krachtige processor en een goede prijs heeft, dan kan deze tabletcomputer wel eens een must-buy worden.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu