Placeholder
Redactie

Sony werkt aan een eigen Honeycomb-tabletcomputer met een aangepaste schil. Dit beweert Engadget. Het scherm van dit tablet heeft een grootte van 9,4 inch. De tabletcomputer met de codenaam ‘S1’ biedt PlayStation-ondersteuning en daarnaast is het mogelijk om je Bravia-apparaten op afstand te besturen. De tabletcomputer is vanaf september beschikbaar voor een prijs van circa 599 dollar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wat opvalt is het ontwerp van de tabletcomputer. Zoals je ziet puilt de achterkant van de tabletcomputer een klein beetje uit. Hierdoor is de tabletcomputer makkelijker vast te houden. Daarnaast is de invalshoek beter wanneer een gebruiker de S1 op een platte tafel legt. In de bult zitten overigens de meeste componenten, zoals de Tegra 2-processor en de accu. Hierdoor is de tablet heel erg dun.

Waarschijnlijk brengt Sony dit apparaat alleen uit, oftewel zonder de Zweedse fabrikant Ericsson. Logisch, aangezien een tablet iets anders is dan een telefoon.

Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Als de tablet een mooi scherm, een krachtige processor en een goede prijs heeft, dan kan deze tabletcomputer wel eens een must-buy worden.

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.