‘Sony werkt aan goedkope phablet van 6 inch’
Gijs Ettes

goedkope phabletSony  is volgens de Chinese site My Drivers bezig met een goedkope phablet van 6 inch. Een phablet is een telefoon die bijna net zo groot is als een tablet.

Het toestel heeft de werknaam Xperia Tianchi en wordt wellicht al op 12 november geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De goedkope phablet Xperia Tianchi krijgt volgens de geruchtenstroom een resolutie van 720×1280 pixels en een octacore-processor uit de stallen van MediaTek. Een resolutie van 720×1280 pixels is anno 2013 niet zo indrukwekkend meer, maar met een octacore-processor zou Sony wel een van de eersten zijn.

Het is nog wel onbekend of Sony de waterdichte behuizing van de Sony Xperia Z en opvolger Sony Xperia Z1 ook op de Xperia Tianchi zal toepassen. Wellicht wordt daar meer over bekend op 12 november, wanneer Sony naar verluidt eveneens zijn Xperia Z1F aan de rest van de wereld voorstelt. Deze kleiner Xperia Z1-variant is nu nog alleen in Japan officieel onthuld.

Via: NUtech

Lees meer over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.