Interessante Sony Xperia C4 medio juni naar Nederland
Redactie

Sony heeft vandaag de Sony Xperia C4 officieel uit de doeken gedaan. De smartphone heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie en beschikt over een vlotte octacore-processor. Medio juni komt hij naar Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony Xperia C4 officieel: dit moet je weten

sony xperia c4 officieelDe Xperia C4 is een grote midrange smartphone die vanaf medio volgende maand in de winkels ligt voor een adviesprijs van 349 euro. Kopers hebben de keuze uit drie kleuren: wit, zwart en mint. Interessant aan de C4 is dat het toestel zowel aan de voor- als achterzijde is voorzien van een ledflitser. Foto’s schiet de frontcamera met 5 megapixels en selfies schieten is dus ook mogelijk als de belichting niet optimaal is. Aan de achterzijde bevindt zich een 13 megapixel-camera met HDR en autofocus.

De Xperia C4 wordt aangedreven door een 64-bit 1,7GHz octacore-processor (MediaTek MTK6752) en 2GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van apps en media is 16GB aanwezig (waarvan circa 10GB voor de gebruiker), dat met een micro-sd-kaartje is uit te breiden tot maximaal 128GB. De afmetingen van de C4 zijn met 150 bij 77 bij 7,9 millimeter vrij fors, al is het toestel wel relatief dun en licht (147 gram).

De 2600 mAh-accu is goed voor een spreektijd van 12 tot 13 uur en een standby-tijd van circa 682 uur. Ook heeft het toestel ondersteuning voor 4G, bluetooth 4.1 en nfc.

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.