Sony Xperia E3: goedkope 4G-smartphone nu te koop

Sony Xperia E3De Sony Xperia E3 is een van de meest interessante budgetmodellen die momenteel verkrijgbaar is. Vanaf deze week kun je de Xperia E3 kopen in Nederland voor een losse adviesprijs van rond de 169 euro. Voor die prijs krijg je een smartphone met het fraaie herkenbare Xperia-design en prima specs. De E3 wordt namelijk aangedreven door een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) en 1GB aan werkgeheugen. Daarnaast is er 4GB opslag aan boord dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot maximaal 32GB.

Ook fijn is dat het toestel standaard 4G-ondersteuning aan boord heeft, zodat je overal in Nederland snel mobiel kan internetten, mits je beschikt over een 4G-abonnement. De accu van de Xperia E3 heeft een capaciteit van 2330 mAh en is goed voor 10-12 uur bellen. Het toestel meet 137,1 bij 69,4 bij 8,5 millimeter en is met 144 gram relatief zwaar voor zijn formaat. Ook is hij in tegenstelling tot de meeste andere Xperia-telefoons niet waterbestendig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony Xperia E3 aanbiedingen

In combinatie met een abonnement kun je de Xperia E3 gratis bestellen, zoals je ziet in het overzicht hieronder. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Sony Xperia E3 specs

Hieronder vind je de belangrijkste Xperia E3 specs op een rijtje. Als gezegd is het toestel niet waterbestendig, maar het display is wel voorzien van een laagje krasbestendig glas.

  • Standaard voorzien van Android 4.4.4 (KitKat)
  • 4,5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400)
  • 1GB werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte
  • 5 megapixel-camera, 1,3 megapixel-frontcamera
  • 2330 mAh-accu, goed voor 10-12 uur bellen

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder lees je het laatste nieuws over Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.