Goedkope Sony Xperia E5 vanaf vandaag te koop in Nederland
Wouter Nijsen

De Sony Xperia E5, een budgettoestel dat is voorzien van een prima 13 megapixel-camera en Android 6.0, is vanaf nu te koop in Nederland. De smartphone heeft een adviesprijs van  199 euro.

Xperia E5 release in Nederland

xperia e5De Xperia E5 werd eind mei aangekondigd en is vanaf vandaag beschikbaar bij verschillende Nederlandse webshops. Het toestel kenmerkt zich voornamelijk door het strakke design, vlotte specificaties en de 13 megapixel-camera aan de achterkant. Ook belangrijk is dat het toestel standaard op Android 6.0 (Marshmallow) en is voorzien van de bekende Sony-skin, die vlot aanvoelt en fraai oogt.

Verder beschikt de Sony Xperia E5 over een krasbestendig 5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi, waardoor beelden scherp  ogen. Onder de motorkap is een 1,3GHz quadcore-processor van Mediatek, 1,5GB RAM en 16GB aan uitbreidbare opslag aanwezig. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel-camera, terwijl de 2700 mAh-accu het geheel van stroom voorziet.

Lijkt de smartphone je wat, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen voor een Xperia E5 met abonnement of om de Xperia E5 los te kopen. Zoals je ziet, haal je het toestel gratis in huis voor 14 euro per maand.

Lees het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.