Grote en dunne Sony Xperia T3 krijgt Android 4.4.4
Gijs Ettes

De Sony Xperia T3, bij verschijning een van de dunste 5,3 inch-smartphones, is van een update naar Android 4.4.4 (KitKat) voorzien. Voorheen draaide het toestel nog op Android 4.4.2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Xperia T3 Android 4.4.4-update is hier

Xperia T3 Android 4.4.4De Xperia T3 heeft een behoorlijke tijd moeten wachten op Android 4.4.4. De Google Nexus-toestellen beschikken immers al sinds juni vorig jaar over deze nieuwe Android-versie. Of de T3 net als veel andere recente Sony-telefoons de update naar Android 5.0 (Lollipop) krijgt, is niet bekend. Houd daarvoor ons uitgebreide updateoverzicht in de gaten.

Android 4.4.4 is een relatief kleine update die nog niet ART introduceert of de ‘kill switch’ waarmee fabrikanten op afstand een gestolen of verloren smartphone volledig kunnen wissen. De update brengt voornamelijk bugfixes met zich mee, waaronder een patch met betrekking tot Open SSL en een potentiële man-in-the-middle-aanval. Laatstgenoemde kwetsbaarheid kan ervoor zorgen dat de communicatie tussen twee partijen wordt onderschept door een aanvaller die zich ongemerkt in het midden bevindt.

Meer over de Sony Xperia T3

De Sony Xperia T3 is een midrange-toestel van Sony met een 5,3 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, Qualcomm Snapdragon-chip met een 1,4GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder is de smartphone voorzien van een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en 1,1 megapixel-camera aan de voorzijde, 4G-ondersteuning en 8GB aan interne opslagruimte dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden. Wel zo handig als je nog wat extra GB`s wilt om muziek van Spotify lokaal op te slaan.

Meer weten? Check onze uitgebreide Sony Xperia T3 review.

Sony Xperia T3 aanbiedingen

Wil je de Sony Xperia T3 kopen? Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor het toestel. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor het toestel.

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.