Middenklasser Sony Xperia T3 bestormt de winkelschappen

Xperia T3 kopenDe Sony Xperia T3 is vanaf vandaag breed verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 329 euro. Sony kondigde de smartphone met een groot 5,3 inch-scherm in juni aan en aanvankelijk stond de release gepland voor eind juli. In combinatie met de meeste tweejarige abonnementen haal je het fraaie midrange-toestel gratis in huis, waarbij je kunt kiezen  tussen de kleuren zwart, wit en paars.

“De Xperia T3 is een vederlichte, ultraslanke en prachtig vormgegeven smartphone. Dit toestel is ideaal om optimaal van je content te genieten”, aldus Sony Nederland. De geschreven recensie van het toestel vind je binnenkort op AndroidPlanet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Xperia T3 specs

Het 5,3 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels en verder is er een Qualcomm Snapdragon-chip met een 1,4GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen aanwezig. Foto’s schiet je met de 8 megapixel-camera aan de achterzijde en selfies maak je via de 1,1 megapixel-camera aan de voorkant.

xperia-i4-gallery-02-1240x840-39647002a321f47dd98d2e1f9c4ed54b

Het toestel, dat van een strak design is voorzien en 150.7 x 77 x 7 millimeter meet, ondersteunt 4G en biedt naast de 8GB aan opslagruimte ook plaats voor een microSD-kaart. Meer over de middenklasser lees je op onze  Sony Xperia T3  toestelpagina.

Sony Xperia T3 aanbiedingen

Wil je  de Sony Xperia T3 kopen,  dan vind je hieronder  de beste aanbiedingen op een rijtje. De verkoopadviesprijs bedraagt 329 euro, maar in combinatie met een abonnement krijg je de Xperia T3 gratis.

Sony Xperia T3
8,0
Welke Sony Xperia T3 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia T3 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste Sony-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.