Sony Xperia U ontvangt Android 4.1 Jelly Bean-update, Xperia S volgt

Redactie
3 december 2012, 15:20
1 min leestijd
Sony Xperia U ontvangt Android 4.1 Jelly Bean-update, Xperia S volgt
Sony Xperia U

De Sony Xperia U, het instaptoestel van Sony dat standaard met Android 2.3 Gingerbread wordt geleverd, ontvangt spoedig de update naar Android 4.1 Jelly Bean. Dit bevestigt Sony, die de goedkope smartphone toch van een nieuwe update gaat voorzien. Vorige maand bracht Sony nog de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de Xperia U uit. De Android 4.1-update moet Project Butters snelheidsverbeteringen en het nieuwe Google Now brengen. De update is al beschikbaar in enkele landen – er zijn nog geen berichten over de Nederlandse update – en wordt via Sony’s desktop-software geïnstalleerd. Je kunt kijken of de update al voor jouw toestel beschikbaar is door de Xperia U met je desktop te verbinden en via Sony’s software op updates te controleren.

Na de Xperia U volgt de Jelly Bean-update voor de Xperia S, het toptoestel van Sony van begin dit jaar. Dat meldt Sony UK via Twitter. Volgens het officiële Twitter-account worden meer details over de Android 4.1-update voor de Xperia S midden december bekendgemaakt. De verwachting is dat Sony de betreffende update in het eerste kwartaal van 2013 uitrolt.

Lees verder na de advertentie.

UPDATE: Het blijkt bij de Xperia U om een Android 4.0-update te gaan. De Xperia S krijgt zal binnenkort nog wel de Android 4.1-update ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Sony Xperia S
Sony Xperia S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu