Sony Xperia U ontvangt Android 4.1 Jelly Bean-update, Xperia S volgt

Sony Xperia UDe Sony Xperia U, het instaptoestel van Sony dat standaard met Android 2.3 Gingerbread wordt geleverd, ontvangt spoedig de update naar Android 4.1 Jelly Bean. Dit bevestigt Sony, die de goedkope smartphone toch van een nieuwe update gaat voorzien. Vorige maand bracht Sony nog de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de Xperia U uit. De Android 4.1-update moet Project Butters snelheidsverbeteringen en het nieuwe Google Now brengen. De update is al beschikbaar in enkele landen – er zijn nog geen berichten over de Nederlandse update – en wordt via Sony’s desktop-software geïnstalleerd. Je kunt kijken of de update al voor jouw toestel beschikbaar is door de Xperia U met je desktop te verbinden en via Sony’s software op updates te controleren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Na de Xperia U volgt de Jelly Bean-update voor de Xperia S, het toptoestel van Sony van begin dit jaar. Dat meldt Sony UK via Twitter. Volgens het officiële Twitter-account worden meer details over de Android 4.1-update voor de Xperia S midden december bekendgemaakt. De verwachting is dat Sony de betreffende update in het eerste kwartaal van 2013 uitrolt.

UPDATE: Het blijkt bij de Xperia U om een Android 4.0-update te gaan. De Xperia S krijgt zal binnenkort nog wel de Android 4.1-update ontvangen.